Helaas, maar...
we'll be back 

Hetgeen waar we de afgelopen dagen al bang voor waren is helaas vanavond werkelijkheid geworden. Door de aangescherpte coronamaatregelen kan het Prinsenbal dat gepland stond op zaterdag 20 november niet doorgaan. 

 
De komende tijd zullen we gebruiken om met alle betrokken partijen tot een nieuw plan te komen. Wanneer we hier meer over weten laten we jullie dit uiteraard weten! 

 
Hopelijk zien we elkaar snel weer in de Biesenburcht, want the class of 1984 komt terug! 
 

Wie wordt
de nieuwe prins van
’t Alde Biesenrijk?!

Nog even wachten en dan is het eindelijk zover: Prinsenbal 2021 - The High School Reunion. Na een jaar zonder prinsenbal, pakken we deze keer extra groots uit!

Dit jaar is er een zeskoppige band die de hele avond live muziek verzorgd en als jullie het heel lief vragen zelfs verzoekjes speelt. Dus kom verkleed en zorg dat je 20 november op tijd band! Want de Nerds, Cheerleaders, Band Geeks & Bullies willen we niet missen!

Het is bijna zover…

Nog een weekje en dan gaan we los! Zoals eerder vermeld pakken we dit jaar groots uit, dus dit wil je echt niet missen! Hieronder een aantal punten om op te letten.

Kaarten

Kaarten zijn alleen te koop aan de deur op de avond zelf en kosten €12,50. Er geldt op=op en vol=vol! Overigens kun je aan de deur natuurlijk ook gewoon lid worden, dan hoef je nooit meer na te denken over kaarten! 


Hoe laat?

Aangezien de zaal om 00.00 uur sluit gaan we dit jaar ook eerder dan normaal van start. De zaal opent om 19.30 uur en het officiële programma start om 20:11. De onthulling zelf begint dit jaar eerder, namelijk om 20:45. Dit houdt in dat we dit jaar ook vroeger op de avond weten wie de opvolger van Prins Fred de 2e wordt!

Thema 

Het thema is ‘High School Reunion: Zorg dat je erbij band’. Kom dus verkleed als bijvoorbeeld nerd, sporter, punker, gothic of iets anders dat in het thema past! Hetzelfde thema wordt gebruikt voor de zondagavond tijdens carnaval, dus als je een outfit aanschaft heb je er twee keer plezier van! 

 
Coronamaatregelen 

Tot slot zijn wij natuurlijk ook gebonden aan de coronamaatregelen. Dit houdt in dat iedereen die naar binnen wil een geldige QR-code moet hebben en een legitimatiebewijs moet kunnen tonen. Vergeet dit dus niet! 

 
Tot volgende week!

Alles op een rij

Wanneer: Zaterdag 20 november 2021


Tijd: 20.11 uur


Entree: €12,50 (Leden gratis) + geldig QR-code


Thema: The High School Reunion


Waar: Kloosterhof in Weurt

 

De onthulling wordt mede mogelijk gemaakt door...

AV Plus


Financieel Fit


Keijser Gastvrij


Schoonderwoerd Schilders


Taxi Sanders


Van Duinen Reclame

 

 

Vermeer en Kersten Autobedrijf


Assurantiekantoor Klaassen


BrandFox


BPRVisie


Cuppens +zn


Fijnmechanische Industrie
Goorsenberg

 

GVG Oliehandel


JEE-O


Rietdekkersbedrijf van Spierenburg


Studio van Wanten


Swartjes Transport & Afvalcontainers


Vlotweg verhuizingen

 

Word lid van onze vereniging!

De voordelen van het lidmaatschap:
...Je ondersteunt de activiteiten van 't Nuchtere Kalf voor jong en oud...
...Je krijgt korting op diverse evenementen...
...Je viert carnaval in Weurt op een geweldige manier...
...Je kunt op allerlei manieren actief zijn binnen de vereniging!

Schrijf je gelijk in